ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ COVID-19

Η πρόσφατη πανδημία του Covid-19 άλλαξε ριζικά τις ζωές μας. Είναι χρέος μας να δείξουμε σεβασμό στο συνάνθρωπο και υπευθυνότητα τηρώντας πιστά τις οδηγίες του παγκόσμιου οργανισμού υγείας και της ελληνικής κυβέρνησης.

Υπό τις παρούσες συνθήκες, με βασικό μέλημα μας την εμπιστοσύνη και την ασφάλεια των πελατών μας για την υγειονομική ασφάλεια του καταλύματος μας και ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του υπουργείου, έχουμε προβεί σε όλες τις απαραίτητες τροποποιήσεις και έχουμε εκδώσει σχετικές οδηγίες που αφορούν όλες τις υπηρεσίες που παρέχουμε.

Το προσωπικό έχει εκπαιδευτεί στην τήρηση του πρωτοκόλλου και των επιμέρους πρωτοκόλλων και συμμορφώνεται με τα βασικά προστατευτικά μέτρα κατά του COVID-19.


Responsive image

ΜΕΤΡΑ

Θερμομετρηση του προσωπικού σε κάθε βάρδια τόσο στην είσοδο όσο και στην έξοδο από το ξενοδοχείο.

Συχνότερη απολύμανση στους χώρους που εργάζεται η ομάδα του Elektra Hotel.

Υποχρεωτική χρήση μάσκας για όλο το προσωπικό.

Το check out θα πρέπει να γίνεται έως τις 11:00 ενώ το check in μεταφέρεται στις 15:00 και μετά ώστε να πραγματοποιείται σχολαστικός καθαρισμός και αερισμός των δωματίων.

Απομάκρυνση των μη βασικών και διακοσμητικών αντικειμένων (π.χ. περιοδικά, φυλλάδια). Επίσης όλα τα ψυγεία & μίνι-μπαρ θα πρέπει να είναι άδεια. Υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης προϊόντων μετά από επιθυμία του πελάτη.

Θα πρέπει να μας ενημερώσετε αν επιθυμείτε καθημερινό καθαρισμό του δωματίου, αφού σύμφωνα με τα πρωτόκολλα λειτουργίας είμαστε υποχρεωμένοι αυτό να μην γίνεται σε καθημερινή βάση.

Η καθαριότητα των δωματίων και όλων των χώρων του ξενοδοχείου γίνεται με απολυμαντικά.

Οι καμαριέρες χρησιμοποιούν μάσκα προσώπου και γάντια και ακολουθούν όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας.

Ο ιματισμός του ξενοδοχείου πλένεται σε συνεργαζόμενο καθαριστήριο σε θερμοκρασία άνω των 60 βαθμών.

Η χρήση του μπουφέ κατά τη διάρκεια του πρωινού γίνεται αποκλειστικά από το προσωπικό.

Ο μέγιστος αριθμός ατόμων ανά τραπέζι είναι 6 άτομα.