ΠΑΛΑΙΡΟΣ

Blog Image 2

Η Πάλαιρος, γνωστή και ως Ζαβέρδα (ονομασία μέχρι το 1928) ανήκει στον δήμο Ακτίου-Βόνιτσας και είναι μια παραθαλάσσια κωμόπολη που βρέχεται από το Ιόνιο Πέλαγος. Η γοητευτική Πάλαιρος φημίζεται για τις παραλίες της που γίνονται πόλος έξης κατά τους καλοκαιρινούς μήνες από Έλληνες και ξένους τουρίστες.

ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Blog Image 2

Οι παραλίες είναι το σήμα κατατεθέν της Παλαίρου και μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.

ΛΕΥΚΑΔΑ

Blog Image 2

Η Λευκάδα είναι το τέταρτο σε έκταση νησί των Επτανήσων. Απέχει 30 χλμ (25 λεπτά) από την Πάλαιρο και ενώνεται με την Αιτωλοακαρνανία μέσω μιας πλωτής γέφυρας.

ΠΡΕΒΕΖΑ

Blog Image 2

O νησιώτικος χαρακτήρας της πόλης σε τίποτα δε μαρτυρά ότι η Πρέβεζα είναι μέρος του ηπειρώτικου μοτίβου. Δαντελωτές ακτές και καταγάλανες θάλασσες σμίγουν με καταπράσινα τοπία.

ΒΟΝΙΤΣΑ

Blog Image 2

Η Βόνιτσα είναι παραλιακή πόλη, κτισμένη στη νότια πλευρά του Αμβρακικού κόλπου σε υψόμετρο 10 μέτρα και έδρα του δήμου Ακτίου-Βόνιτσας.

ΜΥΤΙΚΑΣ

Blog Image 2

Ο Μύτικας είναι παραθαλάσσιο χωριό και απέχει μόλις 18 χλμ από την Πάλαιρο.

ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ

Blog Image 2

Το Μοναστηράκι ανήκει στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας και βρίσκεται στη βορειοδυτική άκρη του Νομού Αιτωλοακαρνανίας, στην πρώην επαρχία Ξηρομέρου, 18 χιλιόμετρα από την Πάλαιρο, σε υψόμετρο 340 μέτρα στα Ακαρνανικά όρη.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Blog Image 2

Ιδέες για δραστηριότητες που θα διασκεδάσουν, θα εκπαιδεύσουν και θα απασχολήσουν δημιουργικά τον χρόνο σας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

Η Διεύθυνση του ξενοδοχείου και το προσωπικού σας καλωσορίζουν στο ξενοδοχείο Ηλέκτρα.

Για ερωτήσεις ή επιθυμίες σας μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ